U bent hier:

FAQ

Deze pagina bevat een aantal Vragen en Antwoorden op de meest voorkomende vragen!

Ledenpas & Lidmaatschapsnummer

In het verleden heeft SCN gebruik gemaakt van een uniek lidmaatschapsnummer voor ieder lid en ontvingen leden elk jaar na betaling van de contibutie de ledenpas met daarop de limaatschapsnummer. Met het in gebruik nemen van het huidige ledenadministratie systeem zijn zowel het lidmaatschapsnummer als de ledenpas vervallen. We hebben het 'oude' lidmaatschapsnummer wel vastgelegd ....veel van onze leden zijn gewend en mischien wel gehecht geraakt aan het nummer...leden die lid zijn geworden na 01 november 2020 hebben echter geen lidmaatschapsnummer.

Verenigingsjaar & Contributie

Het Saab Club Nederland verenigingsjaar loopt van 01 januari tot en met de 31ste december van dat jaar: een kalenderjaar. De contributie wordt of via een automatsche incasso afgeschreven of u ontvangt een email met daarin de betalingsinformatie en een link voor een iDEAL betaling. Heeft u nog geen machting voor een automatsche incasso afgegeven? Neem dan contact op met de Ledenadministratie via: ledenadministratie@saabclub.nl

SCN ledenaccount & Emailadres

Ieder lid van Saab Club Nederland krijgt na aanmelding en bevestiging van lidmaastschap, een account op de SCN website. De inlognaam is het emailadres waarmee u zcih heeft aangemeld als lid. Inloggen gaat via de link in het menu bovenaan de homepage. Het wachtwoord kunt u aanvragen doormiddel van de link "Wachtwoord vergeten" in het inlogscherm. Ook in geval het wachtwoord vergeten is kunt u op deze wijze een nieuw wachtwoord aanvragen.

Het ledenaccount geeft u toegang tot een set van gegevens die u zelf kunt wijzigen: via het menu (Mijn Vereniging - Mijn Gegevens) kunt u uw bankrekening, adres en contactgegevens wijzigen. Handig voor u en voor ons!

Regio's

Op basis van uw postcode en woonplaats wordt u automatisch ingedeeld bij een SCN regio: we hebben er zes: zie ook https://saabclub.nl/regios  U kunt de hoofdregio niet aanpassen maar mocht u intresse hebben in de activiteiten van een andere regio, u kunt via het ledenaccount een tweede regio opgeven. U ontvangt daarmee ook de nieuwsbrieven van de tweede regio, naast de nieuwsbrief van de hoofdregio.

 

Sponsoren