U bent hier:

29e Oldtimerdag Ruinerwold

03/08/2023

Ook dit jaar wordt er weer een Oldtimerdag in Ruinerwold georganiseerd. Elke editie van dit evenement zijn er ook altijd meerdere Saab’s en hun eigenaren aanwezig.


Op zaterdag 19 augustus 2023 vindt de 29e editie plaats. Dit is een groot evenement in een gastvrij dorp in het prachtige Zuidwest Drenthe. Het evenement is van 8.00 tot 17.00 uur. Ruim 1.500 voertuigen in 11 categorieën tonen zich aan ruim 15.000 bezoekers. Het grotendeels verharde parcours ligt midden in het dorp en er zijn begeleide toertochten van 25 en 45 km. Het motto is "zien en gezien worden". Deelname is gratis! Alleen aan bezoekers wordt een kleine parkeervergoeding gevraagd. De organisatie hoopt dat er wederom de nodige Saab’s te bewonderen zijn. Dat moet toch lukken? Informatie en aanmelden kan via https://www.oldtimerdagruinerwold.nl/

Sponsoren