U bent hier:

InterClassics 2017

SCN club stand op InterClassics Maastricht weer prijswinnaar

Met een mooie presentatie over SAAB 2-takt is het Saab Club Nederland weer gelukt een prijs te winnen op de 24e InterClassics beurs in het MECC in Maastricht die van donderdag 12 januari tot en met zondag 15 januari gehouden wordt.
Deze prijs, een 3e prijs in de categorie ‘Best clubstand of show’ werd niet alleen verdiend door de drie prachtige tweetakts die op de stand staan te pronken, t.w.: de chique lichtblauwe 93 F uit 1960, een zeer sportieve rode 96 Sport uit 1962 en de zeer zeldzame witte Sonett II (2-takt natuurlijk) uit 1967.

Volgens de jury droeg met name de aankleding van de stand met de zeer mooie fotowanden in de beoordeling er toe bij dat onze stand een prijs kreeg.
Deze foto’s –gemaakt in het Saab museum en op regio activiteiten in Limburg- zijn afgedrukt op vinyldoek in een formaat van circa 2 bij 2 meter  en dat geeft de stand een bijzondere uitstraling. Bijgaand ziet u een sfeer foto, gemaakt op de vroege zaterdagochtend toen het nog niet druk was. Onze stand heeft veel belangstelling van het publiek.

Sponsoren