U bent hier:

De Gooise Ballen Toerrit & Saabbuffet

De laatste rit van het jaar droeg dit jaar als titel “De Gooise Ballen Toerrit”, vanuit vorige jaren ook wel bekend als de Buffetrit. Dit laatste vanwege de afsluiting met een uiterst heerlijk buffet.

Dit jaar waren een tweetal leden benaderd om de rit uit te zetten en, hoewel beiden nog maar kort lid zijn, gingen zij de uitdaging aan, mogelijk na enig aandringen. Hun namen: Rolf van Essen en Henk Kruijmer.

De start begon op een leuke en ongebruikelijke manier. Een opblaasbare boog gaf het startpunt aan. Even stop en de foto was gemaakt.

Ook de rit was bijzonder in meerdere opzichten. Deze werd verreden in een herfstachtig decor met vallende bladeren en hier en daar een bui. Het Gooi is een mooi gebied, zoals menig bekende Nederlander ook al had ontdekt en ze willen natuurlijk dicht bij hun werk wonen. Een enkel stulpje van deze lieden was in de route opgenomen.

Vervolgens een korte tussenstop bij J&B Auto’s te Bussum waar tevens een leuk tasje met inhoud aan de deelnemers werd overhandigd.

De rit eindigde op het vertrouwde adres te Woudenberg met een buffet dat ons ook deze keer weer niet teleur stelde.

Na afloop een dankwoord aan de heren, hun echtgenotes en kinderen voor de geleverde inspanning met als waardering het glazen blokje met daarin een Saab-model. Het begin van een lange muur zullen we maar zeggen.

Hans Smit

Sponsoren