U bent hier:

Poets Clinic Mequairs en Mercedes Benz Museum

Op 3 oktober 2021 was er een poetsclinic  bij Meguiar's Technical Experience Center (MTEC) te Eemnes . De belangstelling voor deze clinic was groot waardoor we helaas leden moesten teleurstellen.

Met theorie in de ochtend, een heerlijke lunch en  poetspraktijk in de middag leerden de deelnemers alles om met professionele onderhoudsproducten een prachtig resultaat te behalen. Als lesmateriaal werd een mooie 9-3 sportsedan gebruikt van één van de deelnemers en na een klei, polijst en poetsbeurt glom de motorkap als nooit tevoren !
Voor de meesten was het een opfriscursus en voor de anderen weer even een  frisse blik op alle nieuwe producten om zo de lak en interieur van de SAAB in goede conditie houden . Niet alleen voor de oude lakken maar ook voor de nieuwe (hedendaagse) laksoorten bleek  Marcel de Vries een oplossing te hebben.
Een aantal leden ging na afloop van de clinic naar huis met een hele Meguiar's emmer vol producten en een boekje met het 5 stappenplan en een overzicht van alle producten. Binnenkort rijden er dus hele mooi glimmende Saab’s rond in Nederland.

Na afloop stond er nog een bezoek gepland naar het Mercedes Benz Ockhuisen museum (aangeboden door de SCN)  waar Nico Ockhuisen 130  klassieke Mercedessen heeft staan. Een verzameling waar de  importeur en dealer erg jaloers op is!  We hebben daar een uitgebreide rondleiding gehad van Nico Ockhuisen himself  . Wij sloten deze dag af met zijn prachtige verhalen .

Met dank aan Marcel de Vries en Nico Ockhuisen!

Regio commissie Noord- Holland

Sponsoren