U bent hier:

Regio Randstad Herfstrit & Louwman museum

Op woensdag 27 oktober 2021 organiseerde de Regio Randstad een tourtocht! Ja, inderdaad, op een woensdag! Omdat het in de weekenden steeds drukker en risicovoller wordt op al die kleine weggetjes, die wij zo graag in onze route opnemen, hebben wij deze keer gekozen voor een doordeweekse dag. Zowel wij als onze medeweggebruikers hebben dan minder last van elkaar. Dat rijdt veel lekkerder toch!

De rit startte op het parkeerplaats bij het Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Op het ruime parkeerterrein kon je wat bijkletsen en elkaars Saabjes bekijken. Vanaf 10 uur stond in het naastgelegen Hof van Duivenvoorde de koffie met wat lekkers klaar. En om ongeveer 11 uur startten wij met een rit door de duinstreek in noordelijke richting. De route werd op papier èn als TomTom navigatiebestand aangeboden. Het werd een relaxte tour van ongeveer 60 kilometer. Voor de hongerige types onder ons werden in de routebeschrijving  horecagelegenheden opgenomen waar je voor eigen rekening wat kon gebruiken.

De tour eindigt omstreeks 13:00 uur bij Museum Louwman in Den Haag.Ook daar weer een drankje met wat lekkers. Dat doen we in het restaurant van het museum. En daarna nog “even” het mooie automuseum in. Bij voldoende belangstelling gaan we ook nog een groepsfoto met de Saabjes maken op het voorplein van het Museum. Auto’s ouder dan 40 jaar mogen daar gratis parkeren. De jongere Saabjes gaan na de fotoshoot weer naar de parkeergarage.

 

Adri, Fred, Johan, Kees, Luppo en Rob.

Sponsoren