U bent hier:

Praktijk sleuteldag Limburg

De praktijk-sleuteldag, welke de regio Limburg al een aantal jaren op de eerste zaterdag van maart organiseert, blijkt toch vaste populariteit bij de actieve regioleden te krijgen. Wederom was dit jaar op 7 maart 2015 de garage en kantine van autobedrijf René Coumans gehuurd. Vanaf 10:00 uur konden we er terecht en er hadden zich een 18-tal leden aangemeld. Enkele weken eerder was de regioavond in Limburg, die men min of meer als theorie-sleutelavond moest zien, gewijd aan het onderwerp 'rem(klauw)revisie'.

Enkele leden brachten op deze zaterdag het geleerde in de praktijk en gingen met de remrevisie aan de slag. Verder werden er o.a. banden uitgebalanceerd, een onderhoudsbeurtje gegeven en foutcodes gelokaliseerd. Er kwamen ook enkele leden met hun SAAB langs om anderen eens te laten luisteren en hun mening te vragen over wat dat kraakje of piepje te betekenen had.

Uiteindelijk hadden we die dag ruim 20 bezoekers en de koffie met Limburgse vlaai smaakte ook niet verkeerd. Een blijvertje denk ik dus, die praktijk-sleuteldag. Ik heb er nog even een paar foto's gemaakt.

(tekst en foto's: Wim Scholl)

Sponsoren