U bent hier:

InterClassics beurs 2016 Maastricht geslaagd

De 23e InterClassics beurs in het MECC te Maastricht zit er weer op! De beurs had, op de 4 dagen dat deze gehouden werd, bijna 30.000 bezoekers, weer een nieuw record.

Op de stand van Saab Club Nederland was het ook al zo druk. Dit jaar waren de clubstands een dag later open gegaan maar zowel op vrijdag, zaterdag en zondag was het vaak dringen tussen de Saab cabrio’s.

Zoals bekend hadden we voor dit jaar het motto SAAB Classic Cabrio gekozen en we hadden 3 prachtige cabrio’s gevonden van onze leden: Ton Ramaekers (900 fpt, zonder katalysator, met rode APC-box, uit 1986, kersenrood), Robert van der Linden (900 S, aubergine grijs, uit 1993) en Rob van Eckeren (900 lpt, Monte Carlo geel, uit 1992).

De achter- en zij wand van onze stand waren ‘bekleed’ met foto’s afgedrukt op vinyldoeken van drie bij twee meter, en de voormalige Valmet Automotiv (Saabcabrio)-fabriek in Uusikaupunki Finland had ook fotobestanden beschikbaar gesteld voor uitvergroting.

Bijgevoegde foto’s van Rob van der Linden en JanWillem Gootzen werden gemaakt toen het nog rustig was en geven een goed beeld van de stand.
We kregen veel complimenten van de bezoekers en tijdens deze drie dagen bleek dat de classic cabrio’s van SAAB bijzonder veel liefhebbers hebben.

Sponsoren