U bent hier:

Regio Limburg Samenstellen Jaarprogramma

Verslag regioavond Limburg 27 september 2016

Op de regioavond van september gaan we in Limburg altijd het jaarprogramma voor het komende jaar proberen te bedenken.
Het ene jaar gaat dat vlot, het andere jaar hebben we daar wat meer tijd voor nodig.
Dit jaar had de regiocommissie al een voorbereidende vergadering aan dit thema gewijd, daarom verliep het opstellen van het jaarprogramma 2017 best vlotjes.

Er was dus nu ook tijd om wat leuke films te vertonen en Clement had weer behoorlijk zijn best gedaan.
We begonnen met een mooie videoreportage van IntSaab 2016 in Vadstena en Linköping in Zweden, gevolgd door leuke opnamen gemaakt tijdens de 24e Limburg Tour. De derde film werd bekeken via Youtube: hierin liet een Zweedse Saab tweetakt fanaat ons mee genieten van zijn mooie verzameling.

Daarna werd begonnen met de evenementen planning voor 2017, die zoals reeds gezegd vlot verliep.
Wilt u bekijken welke evenementen er elke maand gepland zijn? Kijk dan in de agenda op deze website, binnenkort is hier de gehele planning voor 2017 ook  opgenomen.

 De regioavond van 27 september 2016 werd afgesloten met een instructiefilm over het vervangen van remvloeistof. Dit wordt n.l. het thema voor de komende herfst sleuteldag die op 15 oktober a.s. wordt gehouden.

Overigens hadden we ook op de laatste dinsdag van augustus een regioavond, die –ook alweer traditiegetrouw- werd besteed aan de SAAB-barbecue.
Omdat het een prachtige zomeravond was, werd deze, met ruim 20 bezoekers, buiten op het terras van ons clublokaal gehouden.
Het eten was weer zo lekker en de sfeer zo gezellig, dat er ook niemand aan dacht om een fotootje te maken.

Sponsoren