U bent hier:

Concours d'Elegance

Het Concours d’Elegance is een evenement waar vele prachtige oldtimers, moderne en toekomstige auto’s tentoongesteld worden en er een spannende Pre-War Sprint wordt gereden: dit jaar stond Saab Club Nederland voor het eerste op het Concours d'Elegance met een stand en een opstelling van 32 Saabs. Waarvoor dank aan de eigenaren deze prachtige modellen ter beschikking hebben gesteld! 

Gedurende drie dagen is de stand bemand geweest door diverse vrijwilligers van de club en door Johan met zijn Saabbutiken. Bezoekers, als men nu lid was van de club of niet, konden de hele dag terecht met vragen of gewoon even gezellig over Saabs praten. Het hele weekend was het druk en gezellig....voor de club een prima gelegenheid om ons te presenteren en te laten zien wat 75 jaar Saab betekend. heeft. We zijn zelf door de lokale radio geïnterviewd: (klik hier voor het geluidsfragment) 

Gedurende het Concours d’Elegance heeft Martin Philippo foto's gemaakt : deze kunnen via deze link bekeken worden in het online album.

Sponsoren