U bent hier:

KLK 1 2022

Op 1 oktober jl. is na enkele jaren afwezigheid weer een KLK (Kartläsningskurs) verreden. Met 22 equipes aan de start bij Saab specialist SaabWorld in Voorst, was de sfeer weer als vanouds en vertrouwt. Eerst een korte briefing door de uitzetter Jaap Jongman van RallyControl, waarna in een korte kaartleesrit het “geleerde” in praktijk brengen.

Er werd in twee klassementen gereden Tour en Sport, waar de uitzetter in de Sport wel een beetje aanschurkt tegen de Expert klasse. Dus genoeg te leren, te ervaren en de middag was een mooie opmaak voor de Viking van volgende maand.

In de sportklasse gingen de palmares naar Erno en Miranda met een mooie derde plek, Henry en Anna deden net iets beter en eindigen op een tweede plek. De eerste plek was voor Marianne en Ferry. In de Tour was de derde positie voor Helene en John, Gastheer Thom van der Wiel samen met Iskander Arjah eindigde heel verdienstelijk als tweede in de tourklasse en Merlijn en Katja hadden een mooie eerste plaats in het tour klassement.

Er waren geen bekers te vergeven, maar we nemen de behaalde resultaten mee naar de Viking en tweede KLK, daarna weten we welke equipe aan de haal gaat met de Erik Carlsson wisseltrofee.

De volgende KLK staat al weer op stapel en je kunt je al inschrijven. Deze staat gepland op 15 april 2023, startlocatie Haaima Automotive in Barneveld. Inschrijven kan via deze link: https://www.rallycontrol.nl/saab-klk/inschrijven-saab-klk-2022

Sponsoren