U bent hier:

Saab Club Nederland Croatia Tour

Van 7 juni t/m 15 juni 2023 is na jaren afwezigheid weer een SCN ledenreis georganiseerd. Deze keer ging de reis naar Kroatië, ondanks het feit dat er maar een beperkt aantal deelnemers zich hadden inschreven, gingen we met toch met 9 Saab’s, één Matra Murena van de reisorganisator Roads4Classics en één “Bobby Ewing” Mercedes SL als technische ondersteuning van start. Ondanks de kleine groep of wellicht omdat het een kleine groep leden betrof, die reis gingen maken, was het contact vanaf de eerste minuut hecht.

\De route was opgesteld middels het bekende bol/pijl systeem en bracht de deelnemers in 9 dagen van Opatija – Pag  - Šibenik – Zadar – Plitvice naar Kastav. Onderweg was voldoende tijd om rond te kijken of een koffiestop te maken en dat werd dan ook veelvuldig gezamenlijk gedaan. Overnacht werd in 4 steren hotels, allemaal direct aan de strand gelegen en ’s-avond was nog lang gezellig.

Dank voor het beschikbaar stellen van de foto’s aan de deelnemers van de Saab Club Nederland Croatia Tour 2023.

De plannen voor een volgende ledenreis zijn in de maak, gelijke concept, maar dan naar Noord-Italië. Dus hou de agenda in de gaten op de SCN website voor de Saab Club Nederland Italy Tour.

Saabplanet.com heeft een mooi verslag met foto's op haar website geplaatst: https://www.saabplanet.com/saab-club-nederland-croatia-tour-2023-a-memorable-journey-of-enthusiasts/

Sponsoren