U bent hier:

Regio Limburg: InterClassics Maastricht 11 - 14 januari 2024

De klassiekerbeurs InterClassics in het MECC in Maastricht ligt weer achter ons. Traditioneel voelt dit als het begin van het nieuwe SAAB-seizoen. Er was weer een mooie clubstand met een snelle Sonett 2, een 99 en een 9-5, ingericht door de regio Limburg. We hadden goede “Zweedse” buren: de Volvo Klassieker Vereniging. Onze stand is in deze vier dagen door veel SAAB-liefhebbers bezocht en dat heeft de nodige nieuwe leden opgeleverd. Je merkt dat het merk SAAB nog steeds levend is en als klassieker in de belangstelling staat. Veel extra aandacht van de bezoekers ging uit naar de Sonett met open motorkap, waar een gekietelde V4 in het vooronder lag, een mooi staaltje van techniek. Deze Sonett was ons ter beschikking gesteld door de Limburgse firma Sweedspeed. Veel gehoorde verhalen gingen over ,,vroeger” en herinneringen ophalen.

Buiten onze clubstand stonden er enkele SAAB’s te koop bij de verkoopstands. Vlakbij onze stand stond tussen twee mooie Engelse roadsters een 96 te hopen op een liefhebbende nieuwe eigenaar. In de grote hal stonden tussen onafzienbare rijen Porsches, Jaguars, dure Italianen en andere automobielen die “iedereen” koopt zodra er geld is, een 900 Classic Cabrio en een zeer basic 9-3 die nagenoeg in nieuwstaat was.

Kortom, voor de SAAB Club Nederland en met name de regio Limburg weer een geslaagde beurs waar ons merk SAAB meer dan voldoende belangstelling heeft gekregen. De start is gemaakt en nu op naar de volgende activiteiten van 2024.

Sponsoren