U bent hier:

Krasse k(n)arren in Limburg

Medio mei 2014 werd de regio Limburg benaderd door TV productiebedrijf Bluecircle, dat bezig was met de voorbereidingen voor de opnamen van het bekende TV programma ‘Krasse Knarren’ voor de omroep MAX. In dit programma wordt getracht om prominenten uit de jaren 70 hun hoogtijdagen te laten herbeleven. Dit effect wordt dan onder meer gecreëerd door de inmiddels 70 tot 90 jaar oude prominenten te omringen met herinneringen uit die tijd. Hierbij worden ook voor het vervoer van deze bekende Nederlanders dan auto’s uit die tijd ingezet.

IMG-20140717-opname-MAX9-300x225.jpg

Nu was het zo dat één van deze prominenten, de acteur Eric Schneider (o.a. bekend van zijn rol als Prins Bernhard in “Schavuit van Oranje”), heel goede herinneringen heeft aan een automobiel, waar hij in de jaren 80 mee reed, nl. een Saab 900. Men vroeg ons nu of er binnen onze vereniging leden zouden zijn die met hun Saab 900 medewerking zouden willen verlenen aan de opnamen voor dit programma en omdat deze opnamen zouden plaatsvinden in het pittoreske plaatsje Thorn werd dus de regio Limburg benaderd. Nadat wij vanuit de regio een oproep hadden rondgestuurd via email, kwamen er aanvankelijk nauwelijks reacties binnen, doch uiteindelijk kwam er een leuk aanbod van Saabspecialist van Dongen uit Zeeland (NB) die een prachtig gerestaureerde 900 Turbo uit 1980, met chauffeur, beschikbaar stelden.

De opnamen vonden plaats op donderdag 12 juni jl. en de eerste aflevering, waarin de Saab 900 (zogenaamd) Eric Schneider van huis ophaalt en naar Thorn rijdt, was op TV te zien op woensdag 13 augustus jl. (zie ook www.omroepmax.nl). Tijdens de opnamen werden ook foto’s gemaakt, waarvan wij u enkele hierbij laten zien. Autobedrijf van Dongen bedankt voor jullie spontane medewerking! 

 

IMG-20140717-opname-MAX4-300x225.jpgIMG-20140717-opname-MAX-300x225.jpg

 

Deel dit bericht

Sponsoren