U bent hier:

Regio Limburg - Excursie naar autostoffering

Saab's hebben naast mooie carrosserieën en eigenwijze techniek ook bijzondere interieurs die een grote bijdrage leveren aan het comfort en de veiligheid van onze auto’s. Het repareren van beschadigingen of slijtage in het interieur is echt een vak apart. De Limburgse regio-avond van januari 2020 staat helemaal in het teken van dit mooie vak. We zijn te gast bij de firma Autostoffering Carla in 6163 HN  Geleen

“Je moet niet bang zijn om je nagels te breken en vooral zin hebben in het werk.”

“Het mooiste aan het werk is dat je van iets ouds iets heel nieuws kunt maken. Het is dan wel veel werk, maar het doet me dan wel heel goed als ik het blije gezicht zie van de klant”. Als je op de website www.autostoffering-carla.nl klikt, kom je bovenstaande uitspraken tegen.

Na het laten reviseren van de bestuurdersstoel van zijn auto van dat andere Zweedse merk, kon een van onze leden het vakvrouwschap en enthousiasme alleen maar onderschrijven. De stoel zag er niet alleen heel mooi uit, maar was ook technisch weer helemaal up to date. Niet alleen een lust voor het oog derhalve, maar vooral ook weer voor de rug !

De eyeopener: de term “autostoffering” dekt eigenlijk de lading niet; het is namelijk veel meer dan het opnieuw bekleden van een stoel. Nu voor onze leden dus de kans om dat eens van dichtbij te ervaren.

Tot slot : vooral voor ons Saab rijders is het goed om te weten, dat je bij dit bedrijf ook voor cabriodaken terecht kunt. En wilt u eens helemaal losgaan met uw Saab : naar wens kan bijna alles gemaakt worden. Kijk ook maar eens naar het portfolio op de website.

Regiocommissie Limburg
Saab Club Nederland

 

Sponsoren