U bent hier:

Filmavond regio Limburg

Filmavond in Limburg: Een man die Ove heet

Mede omdat de regio Limburg dit jaar 30 jaar bestaat en omdat we eens wat anders wilden, hadden we voor de regioavond van 19 februari 2019 een filmavond ingepland, waarbij ook de dames van harte uitgenodigd waren.
Natuurlijk moest de film ook een verbinding met het merk SAAB hebben en daarom lag het voor de hand om de Zweedse film ‘’ En man som heter Ove” ofwel “Een man die Ove heet”  te kiezen, die iemand van onze regiocommissie op Blu-ray schijf had.
Onze kastelein Pascal had de foyer voor  ons netjes ingericht, met theelichtjes en borrelnootjes en na de pauze hadden we ook maar en warme snack besteld, om er een echte filmavond van te maken.

De film zelf was echt prachtig, geweldige acteurs, een mooi verhaal, met veel humor en dramatiek, zodat zelfs diegenen die de film al vaker gezien hadden er toch weer van genoten.
Voor diegenen die deze avond gemist hebben is er nog (zolang de link blijft bestaan) een mogelijkheid om een trailer van de film te bekijken:  https://www.filmhuisdenhaag.nl/agenda/event/a-man-called-ove

De ruim 30 aanwezigen (waaronder 11 dames) waren het erover eens dat zo’n filmavond een leuke invulling voor een regioavond is, mits je natuurlijk een geschikte film kunt vinden.
Deze avond was in ieder geval geslaagd.

Sponsoren