Traditiegetrouw doen we in Limburg al jaren, twee dagen na de Limburg Tour, de SAAB barbecue. Dit jaar natuurlijk geen Limburg Tour, maar om dan meteen ook de SAAB barbecue te laten vervallen vonden we wel wat rigoureus. Dus werd er overleg gepleegd met de kastelein van ons clublokaal om te bekijken of er -rekening houdend met de Coronaregels- toch iets te organiseren viel. Als er buiten gebarbecued kon worden, was het probleem snel opgelost, maar voor een binnen situatie moest er toch even wat meer geregeld worden. De temperatuur was op deze dinsdag 1 september toch wat aan de lage kant. Een uur voor de aanvang was het nog maar 17 graden, dat wordt dan toch wel erg fris.. Dus werden binnen de tafels zodanig opgesteld dat er voldoende afstand gehouden kon worden. Alleen de SCN leden werden toegelaten in het café en aan elke tafel mochten maximaal 4 personen plaats nemen. Vanuit de keuken werd de barbecue in buffetvorm geserveerd en tafel voor tafel kon men het bordje vol gaan maken.
Prima geregeld zo! Er was weinig verschil qua gezelligheid in vergelijking met voorgaande jaren en de ruim 20 aanwezigen vonden dat de slager en de kastelein heel goed werk geleverd hadden. Alles was prima verzorgd! Het was weer een leuke avond. We mochten op deze avond ook een nieuw regiolid verwelkomen, die vond het een aangename verrassing om op zo’n gezellige avond met een aantal clubleden kennis te kunnen maken.