U bent hier:

SCN Regio Noord-Brabant

Tijdens een boeiende avond, georganiseerd door de Regio Limburg, werd de behoefte aan eigen activiteiten in de regio Noord Brabant weer eens besproken: de buur Regio Limburg heeft de activiteiten agenda goed gevuld, dus waarom zou dat niet mogelijk zijn voor Noord Brabant? Een eigen agenda met activiteiten voor de regio Noord Brabant: dit alles in samenwerking met de andere regio’s en het hoofdbestuur. In april 2017 werd een volgende stap gezet: drie wijze en grijzende heren startten een verkenning voor een regio Noord Brabant op, met als resultaat dat nu, in september 2017 de Regio Noord Brabant klaar staat in de startblokken voor 2018. De initiatiefnemers zijn:

  • Wiel Muijsers, eigenaar van een mooie Saab 96 uit 1972
  • John Hondebrink, die o.a. beschikt over een Saab 9000 Turbo
  • Pieter Canton met o.a. een originele Saab 96 uit 1963

Oude bekenden vinden elkaar natuurlijk en het team is inmiddels aangevuld met Joop Jacobs, eigenaar van o.a. een Saab 93F. Onder het motto: “Ken je de Saab, dan ken je de persoon!” hebben we in deze eerste voorstel ronde alvast één van hun Saab’s genoemd. En de Saabbist onder ons snapt ongetwijfeld dat de “Oudjes” niet de Saab’s zelf zijn… We bestaan vanaf nu echt! Voor 2018 hebben we inmiddels een aantal leuke zaken op de rol staan, denk daarbij aan:

  • Een bezoek aan een auto museum
  • het oppakken van de voorjaarsrit en andere ritten door het Brabantse land, waarvan eentje met een partnerprogramma
  • natuurlijk zullen de Technische presentaties niet ontbreken!
  • Het honk adres wordt thans gezocht en ga zo maar door…

Er volgt natuurlijk nog een uitgebreidere kennismaking met de concrete aanvulling aan activiteiten voor de leden uit Brabant. Natuurlijk zijn deze activiteiten ook beschikbaar voor alle leden van de Saabclub Nederland!

Tot ziens alvast in ons ook zo mooie Brabant! Team Regio Noord Brabant

Sponsoren