U bent hier:

28ste Limburg Tour

28e Limburg Tour, zondag 28 augustus 2022, ‘3x = scheepsrecht !?!’.

Na 2 jaar duimen draaien en overpeinzingen van achter de geraniums staat menige bestuurder en zijn SAAB-je vast te trappelen om weer de weg op te gaan, nu alles weer (of nog ?) mag.

Wordt de LT2022 een plezante gezapige oldtimer-optocht door ’s Limburgs Heuvelland óf toch een internationale marteltocht voor mens en oldtimer, waarbij U als een ware Stig Blomqvist van de ene stoffige Belgische kasseistrook naar de volgende Limburgse ‘bergtop’ slalomt ? Wij houden wel van een kleine uitdaging, maar dit laatste is wat ons betreft misschien toch net iets te veel van het goede, maar een afwisselende verkenningstocht door de Nederlands-Belgische grensregio heeft bij ons toch wel de voorkeur. Laat u dus ook in 2022 weer verrassen en vertrouw er op dat wij ons uiterste best doen om iets bijzonders van onze LT2022 te maken..

Wij verwelkomen u graag op 28 augustus om 11:00 uur bij de startlocatie met een kop koffie of thee met een punt Limburgse vlaai.
Tegen 12:00 uur vertrekken wij voor een toertocht van circa 100 km.
Tijdens de LT2022 bepaalt u zelf waar en hoe vaak u uw SAAB een welverdiende rustpauze gunt. Als u de routebeschrijving  volgt, komt u rond 16:30 uur ‘vanzelf’ bij het eindpunt aan.

Terwijl iedereen binnen druppelt kan men nog een half uurtje van een welverdiende consumptie genieten en vervolgens rond 17:00 uur van de 3 verschillende warme themabuffetten genieten: hierbij is ook gedacht aan de vegetariërs onder ons.

Het inschrijfgeld voor de LT2022 bedraagt € 30,-. pp voor koffie/thee met vlaai inclusief routebeschrijving LT2022 én maaltijd (niet-leden betalen €33,- pp), kinderen van 7 t/m 11 jaar betalen de helft en kinderen t/m 6 jaar mogen gratis mee.

Deelnemers kunnen zich aanmelden vanaf 12 juli 19:00 uur,  onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, aantal personen (volwassen, kinderen ouder/jonger dan 7 of 11 jaar). De uiterste aanmelddatum is zondag 21 augustus 2022! De betaling dient voor de LT2022 in orde gemaakt te zijn, het zij via een iDEAL betaling of via een overschrijving. 

Na aanmelding en betaling ontvangt u in de week voorafgaande aan de Limburg Tour een bevestiging, met daarbij de aanrijroute naar het startpunt en andere aanvullende informatie.

Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 28 augustus bij de Limburg Tour 2022 !

Uw LT2022-team:

Didier en Rob
SCN, regio Limburg.

Sponsoren