U bent hier:

Regio Randstad Lentetour!

Op zondag 23 april 2023 organiseert Regio Randstad de jaarlijkse “Lentetour”. Dit jaar hebben we een rit uitgezet van ongeveer 115 kilometer….de start is in Nieuwkoop, bij Hoeve Rijlaarsdam.

De dag begint met ontvangst tussen 10:30 en 11:00. Nadat iedereen voorzien is van Koffie & Gebak, volgt er een korte toelichting op de tour die dit jaar in Zuid-Holland begint, daarna richting de provincie Utrecht gaat om daarna weer richting Zuid-Holland af te buigen om te eindigen bij Hoeve Rijlaarsdam om 17:00. We rijden zoveel mogelijk over landweggetjes langs water en door polders, we blijven wel op de openbare weg….Tijdens de rit is er voldoende tijd om te stoppen voor een lunch of terrasje (we gaan uit van mooi weer!).

Je kan je rit ook rijden met navigatiehulp. Lijkt het je best leuk of gemakkelijk om door je TomTom-navigatieapparaat, Android of Apple mobiel door de tourrit geleid te worden geef dit dan aan bij je aanmelding. Je ontvangt dan een zgn. GPX-bestand en een uitgebreide instructie. Je leest meer over dit onderwerp in Saabberichten nummer 01 van 2022 op bladzijde 30/31. Het GPX bestand zal kort voor de rit verstuurd worden naar de deelnemers die aangegeven hebben dit bestand te willen ontvangen.

Aanmelden kan via deze pagina, je moet wel eerst aanmelden op deze website met jouw emailadres en wachtwoord!

programma:

  • 10:30 - 11:30 ontvangst/registratie met koffie en gebak
  • 11:30 - 12:00 vertrek (niet allemaal tegelijk)
  • 12:00 - 17:00 Rit (eindigend bij Hoeve Rijlaarsdam)
  • 17:00 - 18:00 bijkomen, genieten van de zon!
  • 18:00 - 20:00 tapas plankjes inclusief een klein dessert

(de lunch en de drankjes, koffie en thee na terugkeer zijn voor eigen rekening. Heeft u dieetwensen? Vergeet deze niet door te geven bij het aanmelden!)

Kosten: 

  • Volwassenen, 12 jaar en ouder: 30 euro per persoon
  • Kinderen, 6 t/m 11 jaar: 15 euro per persoon
  • Kinderen tot 5 jaar: gratis

Hoeve Rijlaarsdam

Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop heeft zich in drie decennia ontwikkeld tot een internationaal bekend centrum waar kunst verkocht, bezichtigd, gerestaureerd én getaxeerd wordt. De voormalige boerderij huisvest nu een galerie en een beeldentuin. De galerie biedt plaats aan een unieke collectie werken uit de 19e en 20e eeuw. En in de beeldentuin, van maar liefst twee hectare groot, zijn collecties te bewonderen van fraaie bronzen beelden en bijzondere sculpturen van keramiek en glas.

Om deel te kunnen nemen aan de rit vragen we je vooraf een vrijwaringsbewijs te tekenen en bij de registratie op de 23ste aan ons te overhandigen. Het formulier kunt je hier downloaden) 

Heb je vragen? Neem dan contact op met de webredactie (webredactie@saabclub.nl) of via regiorandstad@saabclub.nl 

Sponsoren