U bent hier:

NatSaab 2023 Lochem | Inschrijving gesloten

In navolging op de succesvolle editie van NatSaab in Noord-Brabant is er ook in 2023 weer een NatSaab. Ditmaal op zaterdag 9 september 2023. Als Saab Club Nederland hebben we een fantastische locatie voor dit nationale evenement gevonden, namelijk in Zwiep (gemeente Lochem) in de Achterhoek. De locatie is leuk voor zowel enkelingen, maar zeker ook voor koppels en gezinnen met kinderen. Er wordt gezorgd voor uitgebreid vertier, waaronder een onderdelenquiz, een tombola, lezingen en muziek. Ook zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Ter plekke kunt u ook naar eigen smaak lunchen en met Saab-vrienden een drankje drinken op het gezellige Saab-terras (niet inbegrepen).

Programma
10:00 Poorten open voor bezoekers
10:45 Openingswoord door Merlijn Kalkman
11:00 Dion Hillebrink over Saab-tuning
11:45 Dirk Koppen over Saab-recycling
12:30 Pauze, met o.a. de SaabWorldCup in een Saab 006 voor de jeugd
13:30 Cetin Soysal over Saab-onderdelen
14:15 Karl Wevers over Saab in het verleden, heden en toekomst
15:00 Prijsuitreiking Merlijn's OnderdelenQUIZ
15:10 Overhandiging cheque aan Odensehuis Amsterdam
15:15 Verloting Tombola
15:45 Afronding officiële gedeelte
17:00 Einde

Najaarsonderdelendag
Tijdens NatSaab 2023 vindt tevens de Najaarsonderdelendag plaats, zowel voor particulieren (kofferbakverkoop) als voor Saab-specialisten en -bedrijven. Marktkraam huren? Stuur dan een email aan techcom@saabclub.nl Bij regen kunnen alle kramen ook overdekt binnen staan. De kosten per kraam bedragen: € 10. Kofferbakverkoop is gratis. Alle verkopers kunnen tussen 09.00 en 10.00 hun verkoopplek inrichten. We vragen zowel kofferbakverkopers als kraamhouders voor de complete bemanning ook een ticket aan te schaffen.

Saab-tableau
Onderdeel van NatSaab is uiteraard ook een kleurrijk Saab-tableau; alle aanwezige Saab’s worden per type opgesteld. Dat levert geheid zeer fotogenieke momenten op!

Leuke Saab-gadget voor 1e 50 aanmelders
Voor de 1e 50 aanmelders ligt er bij aankomst op 9 september 2023 een leuk Saab-gadget klaar. Dus zeker de moeite waard om u meteen aan te melden.

Sponsoring en tombola
Uw bedrijf prominent zichtbaar tijdens dit evenement? Of iets leuks voor de tombola? Neem dan contact op door te mailen naar socialmedia@saabclub.nl

Datum:           Zaterdag 9 september 2023
Start:              vanaf 10.00 uur
Einde:            17.00 uur
Locatie:          Lindeboomsweg 5, 7241 PR Lochem

Entree:           € 12,50 p.p. voor leden, € 17,50 voor niet-leden. Kinderen t/m 16 jaar gratis.

Partners en inwonende kinderen van leden worden beschouwd als leden. Inclusief koffie, koek, 1 tombola-ticket (meer tickets ter plekke aan te schaffen).

Inschrijving definitief gesloten
NatSaab 2023 is nu echt helemaal volgeboekt! Het is niet meer mogelijk om tickets te kopen of om je aan te melden voor de wachtlijst. Dit vanwege de afgegeven ontheffingen door de gemeente Lochem. We mogen helaas niet meer mensen en/of auto's op het terrein toelaten. We willen je daarom ook vriendelijk maar dringend verzoeken NIET zonder tickets of zonder aanmelding naar Lochem te komen. Het is helaas ook niet mogelijk alleen de Najaarsonderdelendag te bezoeken, omdat deze op hetzelfde terrein plaatsvindt. We rekenen op je begrip en je medewerking en zien je graag volgend jaar, bij NatSaab 2024!

Vragen?
Stuur dan een e-mail aan socialmedia@saabclub.nl

Deelname aan NatSaab 2023 en het betreden van het locatieterrein in Zwiep is geheel voor eigen risico. 

 

 

 

Sponsoren