U bent hier:

Regio Randstad Lentetour!

Op zondag 21 april 2024 wordt er door de Regio Randstad weer een tourtocht georganiseerd. Het wordt zoals je van ons gewend bent een relaxte tour van circa 100 kilometer. We starten deze keer vanaf “Brasserie In de Bonen” ,Veursestraatweg 185, Leidschendam (https://www.brasserie-indebonen.nl ). Er is daar ruime parkeermogelijkheid.

Vanaf 10:30 uur is iedereen van harte welkom. Na registratie en het uitreiken van het routeboek staat “de koffie met iets erbij” voor je klaar. We gaan vanaf ongeveer half twaalf vertrekken. De rit is zodanig ruim gepland dat er tijd genoeg is om onderweg naar eigen behoefte te pauzeren.

Je kan je rit ook rijden met navigatiehulp. Lijkt het je leuk of makkelijk om ondersteund door je navigatieapparaat de tourrit te rijden geef dit dan aan bij je aanmelding op de site van de Saabclub Nederland. Je ontvangt dan een zgn. GPX-bestand en een instructie hoe je dit GPX-bestand op je navigatiesysteem krijgt.

Wij zien elkaar allemaal weer bij  het eindpunt. Dat is Restaurant ’t Zwaantje, Dammekant 48, 2411 CE Bodegraven. Iedereen wordt terug verwacht zo tussen 16:30 en 17:30 uur. De rit wordt afgesloten met een buffet. Maar je kan ook alleen met de Lenterit meerijden zonder deel te nemen aan het buffet. De drankjes zijn voor eigen rekening en dienen zelf afgerekend te worden bij het restaurant.

De kosten van deelname p.p. zijn:

  • Deelnemers vanaf 12 jaar                            € 30, -
  • Deelnemertjes tot 12 jaar                             € 15,-
  • Meerijden zonder buffet                               € 10,-

Je kunt inschrijven vanaf vrijdag 21 maart 20:00 inschrijven en betalen via deze site! Hiervoor moet je eerst aanloggen op deze site!

Bij de aanmelding kan worden aangeven of er specifieke dieet wensen zijn, wij zullen die doorgeven aan het restaurant. 

Om mee te kunnen rijden wordt gevraagd een vrijwaringsclausule voor de start van de tour aan te leveren. Deze vrijwaringsclausule kan hier (klik hier)  worden gedownload. Graag invullen en terugsturen.

Wij verwelkomen je graag op zondag 21 april,

Regio Randstad,

Sponsoren