U bent hier:

Eindejaar Tourrit & Buffet - gecanceld

Als bestuur van de Saab Club Nederland hebben we helaas moeten besluiten deze dag niet door te laten gaan. De ontwikkelingen rondom Covid hebben ons daar helaas toe gebracht. Met zovelen bij elkaar in een ruimte is ook voor de door ons gekozen locaties ongewenst en als bestuur voelen wij ons daar ook niet prettig bij. Restrictie qua toegang is eveneens aan de orde evenals beperking van de duur in verband met verplichte sluiting.

Wij hopen op betere tijden en zullen wanneer de gelegenheid zich voordoet u graag opnieuw op een dergelijk event verwelkomen.

De deelnemers ontvangen een bericht over de afhandeling.

 

Met vriendelijke Saab groet,

Bestuur Saab Club Nederland

 

 

We sluiten het jaar af met een bezoek aan het Aviodrome, een tourrit en een heerlijk buffet.

Bij aankomst met koffie en wat lekkers bent u ruimschoots in de gelegenheid het museum te bezoeken om na afloop via een routebeschrijving een tourritje te maken door Flevoland en langs de Randmeren naar Dorhout Mees in Biddinghuizen te rijden. Aldaar verwelkomen wij u tussen 16.00 en 16.30 uur om onder het genot van een drankje bij te praten en aansluitend aan te schuiven voor een buffetdiner. Wij verwachten plm 19.30 uur de thuisrit te kunnen maken.

Tickets bestellen is mogelijk tot en met woensdag 9 december 2021. U heeft daar wel een SCN account voor nodig!

Let op: vanaf zaterdag 13 november 19:00 uur gelden nieuwe en aanvullende maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. We volgen uiteraard de richtlijnen van de overheid. We bekijken de situatie na 4 december, als de geplande kortdurende lock-down afloopt. Vooralsnog handhaven we het programma zoals het nu hieronder is aangegeven.

Kosten:
Volwassenen: €20,00 pp
Kinderen t/m 12 jaar: € 10,00

Datum: 12-12-2021
Programma

11:00 - 11:30 uur Registratie & Ontvangst
11:00 - ca 16:30 uur Bezichtiging Aviodrome en tourrit
ca 16:00 - ca 17:30 uur Aankomst Biddinghuizen
ca 17:30 - ca 19:30 uur Buffet
   

 

Sponsoren