U bent hier:

SCN Onderdelenmarkt zaterdag aanstaande...

27/09/2021

Goed nieuws na alle de barre tijden van het niet door-kunnen-laten-gaan van evenementen in Nederland..de SCN Onderdelenmarkt 2021 gaat gewoon door! De vergunning is binnen en de aankomende zaterdag is het zover. De locatie is ons eigen Onderdelenmagazijn in Piershil. Nieuw dit jaar is dat speciaal voor Saab Club Nederland leden we de volgende service kunnen bieden:


Heb je slechts een paar onderdelen te koop die interessant zijn of al wat langer thuis op de plank liggen ? Dan kun je die te koop aanbieden zolang als dat je aanwezig bent op de onderdelen dag. We stellen daarvoor een collectief te gebruiken marktkraam ter beschikking. Voor het gebruik gelden de volgende spelregels:

  • maximaal twee onderdelen per SCN lid
  • gebruik van de marktkraam voor eigen risico
  • de onderdelen moeten zijn voorzien van een label met de prijs, je eigen naam, SCN lidnummer (indien bekend) en een telefoonnummer

De SCN houdt beperkt toezicht op de collectieve marktkraam dus je kunt zelf vrij rondlopen op de onderdelen dag. Je wordt vanzelf gebeld al er interesse is voor het te koop aangeboden onderdeel. Wanneer je de onderdelen dag weer verlaat dan neem je de onderdelen weer mee naar huis of je schenkt ze aan het onderdelen magazijn.

Indien je zoveel onderdelen te koop hebt dat je een eigen marktkraam wilt gebruiken dan kan dat natuurlijk ook. Informatie en reserveringen via mailadres techcom@saabclub.nl

zie ook de agenda: SCN agenda/kalender

Sponsoren