U bent hier:

Kennisblad Commissie Duurzaamheid FEHAC

11/12/2021

Op de website van de FEHAC is het tweede tweede kennisblad van de Commissie Duurzaamheid (CDZ) van FEHAC te vinden en te downloaden. FEHAC staat voor het verantwoord gebruik van oldtimers als Mobiel Erfgoed.

Om een voertuig veilig te kunnen blijven gebruiken is onderhoud nodig. Soms treden storingen op en is reparatie noodzakelijk. Waar moet je aan denken bij reparatie en onderhoud? 

Dit is geen uitvoerige handleiding of lesboek. Dit is namelijk heel specifiek voor het voertuig. Het kennisblad geeft een aantal tips waar je aan moet denken bij reparatie en onderhoud of het inrichten van een werkplaats. Het kennisblad is bedoeld om naast de documentatie van het voertuig gebruikt te worden. Klik hier om het kennisblad te vinden op de site van de FEHAC. 

Sponsoren