U bent hier:

Met SCN korting naar het Concours d'Elegance

25/07/2022

Het Concours d’Elegance is een evenement waar vele prachtige oldtimers, moderne en toekomstige auto’s tentoongesteld worden en er een spannende Pre-War Sprint wordt gereden, maar het evenement op Paleis Soestdijk is meer dan alleen automobilia. Zo is er een Modeshow waar de nieuwste kledingstukken worden getoond, een Royal Fair waar er kunst, kleding of andere mooie producten gekocht kunnen worden, een boekenmarkt om in te snuffelen en een Trapauto Race voor de kinderen.

Saab Club Nederland zal aanwezig zijn met een mooie verzameling Saabs. De opstelling is nog niet rond, maar er zullen ongeveer 25 Saabs aanwezig zijn. Naast de opstelling van de auto's zal onze club ook gedurende het weekend een pagode tent bemannen waar Saabliefhebbers welkom zijn om bij te praten onder genot van een drankje. 

Kaarten voor dit evenement kunt u bestellen via de website van de organisatie: Concours d'Elegance  Via onze club krijgt u een korting van 40% op de aanschaf van een dagkaart. Geen 27,50 euro maar slechts 16,50 euro. Kaarten kunt u via de website van het concours d'Elegance bestellen. Bij het afrekenen kunt een kortingscode invoeren...deze kortingscode dient u vooraf aan te vragen bij onze penningmmeester Rob Heuft die bereikbaar is via het volgende emailadres: penningmeester@saabclub.nl  U krijgt dan de kortingscode toegestuurd per email en vervolgens kunt u kaarten bestellen via de website van het concours.

Wij hopen u te zien tijdens het Concours d'Elegance! 

Sponsoren