U bent hier:

Activiteiten overzicht 2023!

15/02/2022

In Saabberichten 4 van dit jaar staat al een mooie overzicht de geplande SCN activiteiten voor 2023...de komende weken zal ook het overzicht op de website aangevuld worden! Zowel de landelijke als de regionale activiteiten zullen opgenomen worden in het overzicht. Naast de club activiteiten zullen we ook andere mooie Saab activtieten plaatsten zoals de IntSaab2023 of de Saab Winter Rally 2023. In de loop van het jaar zullen de activteiten op de website aangevuld worden met infromatie zoals locatie, tijd en hoe u kunt aanmelden....kijk dus regelmatig even op de site!

Mist u een Saab (gerelateerde) activiteit op het overzicht? Stuur dit gerust door naar de SCN webredactie: we hanteren daarbij de regel dat de eigen SCN activteiten voorrang hebben...

 

met vriendelijlke groet,

SCN webredactie

webredactie@saabclub.nl

Sponsoren