U bent hier:

Activiteiten 2023!

04/01/2023

De afgelopen weken zijn alle activiteiten van Saab Club Nederland voor het jaar 2023 op de kalender gezet. Het grootste deel gaat om activiteiten die door de regio's of door een commissie van Saab Club Nederland worden georganiseerd, maar we plaatsen ook graag activiteiten op de kalender die voor leden interessant zijn. Denk daarbij aan de IntSaab of de Saab Winter Rally. Onze eigen club activiteiten krijgen natuurlijk voorrang op de kalender, maar weet u nog een mooie rally, rit of bijeenkomst in binnen of buitenland....stuur deze vooral door naar webredactie@saabclub.nl   

Het overzicht van alle activiteiten is te vinden via de website: in het hoofdmenu vind u een optie "Activiteiten"....of klik op deze link! Het overzicht is beschikbaar in de vorm van een kalender (per week of per maand) of u kunt kiezen voor de lijst met alle activiteiten waarbij diverse filters kunt gebruiken.

Zodra meer bekend is over de exacte tijden, locaties of meer informatie over een activiteit bekend is, wordt het overzicht hiermee aangepast....kijk dus regelmatig voor het laatste stand van zaken op de website!

 

Sponsoren