U bent hier:

Filmgenieke SAAB Gezocht!

12/01/2023

Binnenkort worden er opnames gemaakt voor een nieuwe speelfilm: 'Hardcore Never Dies'. Voor deze film is New Amsterdam Film Company op zoek naar een donkerblauwe, groene of bordeauxrode Saab uit de jaren ’90 (1990-1995). 

De film wordt geregisseerd door Jim Taihuttu, die eerder films als ‘De Oost’ en ‘Rabat’ regisseerde. Het verhaal speelt zich af halverwege de jaren ’90. Hoofdpersonage Michael woont nog huis bij zijn ouders, werkt in een tomatenkas en droomt van een carrière als klassiek pianist. Zijn vader vindt dat maar niks. Hij heeft het ook nogal te stellen met zijn oudste zoon, Danny, die gabber is geworden. Hij heeft hem het huis uit geschopt. Danny zoekt zijn broertje Michael op in de tomatenkas en vraagt hem mee te gaan naar een gabberfeest. Michael vindt Danny’s leven wel spannend en gaat met hem mee. Zijn broer sleept hem vervolgens mee de problemen in.
De Saab wordt gebruikt als auto van Michaels pianoleraar. Er wordt uiteraard voorzichtig mee omgegaan. Hij staat in de scenes of stil op een oprit of hij rijdt een klein stukje over een parkeerplaats.

Lijkt het jou leuk om met je Saab mee te werken aan deze film? Stuur dan een e-mail aan Elsemieke van Essen van New Amsterdam Film Company: elsemieke@newams.com

Sponsoren