U bent hier:

Inschrijving IntSaab2023 is open!

01/02/2023

Vandaag is de inschrijving voor IntSaab2023 in Gaydor, UK geopend! De organsiatie, de Saab Owners Club of Great Britain, Saab Enthusiasts Club UK en UKsaabs plannen samen de belangrijkste internationale bijeenkomst van 2023. Intsaab2023 wordt gehouden in het British Motor Museum in Gaydon, Warwickshire, in het hart van Engeland en centraal in het Verenigd Koninkrijk. Dit betekent een terugkeer naar Gaydon, aangezien de site 25 jaar geleden werd gebruikt voor de internationale bijeenkomst van 1998.
Het museum zelf is van eigenaar veranderd, is aanzienlijk verbeterd en bevat nu de 'Jaguar Heritage Collection', naast een schitterende collectie historische Britse voertuigen, en een aangewezen kampeerterrein voor ons gebruik.
Er zijn belangrijke attracties voor autoliefhebbers en hun gezinnen in de buurt. Pre-event tours zullen plaatsvinden in het zuiden van Engeland, post event tours kunnen ook worden aangeboden.
Gaydon beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om ons internationale evenement te organiseren. Kamperen op het terrein is mogelijk van vrijdag 4 tot en met maandag 7 augustus. De catering wordt gedurende het weekend verzorgd door Gaydon en er is een bar met drankvergunning voor drankjes.

Voor meer informatie en voor de inschrijving kunt u terecht op de site van de organisatie: https://www.intsaab2023.com 

Sponsoren