U bent hier:

007 reed ook Saab…

23/02/2023

Wist u niet? In de James Bond-boeken van schrijver John Gardner rijdt James Bond als geheim agent 007 regelmatig in een Saab. Een Saab met als bijnaam The Silver Beast. Het schijnt dat deze Saab 900 nog in het museum in Trolhattan is te bewonderen. Zie ook https://jamesbond.nl/15-jaar-jbn-saab-james-bond-geveild/ Voor zover wij weten heeft 007 in de zijn films nooit in een Saab gereden. Waarschijnlijk omdat de makers een Saab niet sexy genoeg vonden. Hetgeen natuurlijk een misvatting is, maar dat terzijde. Hoe dan ook, er is nu in de Brussels Expo een unieke tentoonstelling: Bond in Motion. Een tentoonstelling met vele iconische en originele voertuigen, spectaculaire sets en rekwisieten. U gaat genieten van auto’s motoren, vliegtuigen en helikopters en meer. U herbeleeft als het ware de diverse wereldbekende James Bond-films. Meer informatie en tickets zijn te vinden op de website van deze bijzondere expositie: www.007brussels.com/nl

Sponsoren