U bent hier:

Nog een aantal startplaatsen beschikbaar voor de Saab Zomer Rally!

26/04/2023

Op zaterdag 8 juli 2023 organiseert Erno Reuvekamp de 1e Saab Zomer Rally. Dit zomerse zusje van de Saab Winter Rally is een kaartleesrally voor alle typen Saab: jong en oud, met en zonder dak. Start en finish zijn dit keer bij Van der Valk Hotel in Zwolle. Jaap Jongman van RallyControl heeft een mooie rit uitgezet over de mooiste weggetjes door De Kop van Overijssel. Je kunt rijden in twee klassen: in de competitieve Sportklasse of in de recreatieve Toerklasse (ook geschikt voor onervaren rallyrijders). Onderweg wordt de inwendige mens niet vergeten. Er is een heerlijke lunch op een mooie locatie. Na afloop kun je napraten, borrelen en genieten van een zeer compleet zomers buffet. Zowel in de Toer- als de Sportklasse zijn er voor de nummers 1, 2 en 3 mooie bekers te winnen en punten te verdienen voor de nieuwe Erik Carlsson trofee! Saab Club Nederland-leden ontvangen bovendien € 25 korting op de deelnameprijs. Daar wil jij met jouw Saab toch ook bij zijn? Inschrijven kan op https://www.saabzomerrally.nl/inschrijven

Datum:                            8 juli 2023
Tijd:                                 van 08:30 tot ca. 19:00 uur
Start en finish:               Van der Valk Hotel Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle
Organisator:                   Saab Zomer Rally, E: erno@saabzomerrally.nl, M: 06-53877167
Website:                          https://www.saabzomerrally.nl

Sponsoren