U bent hier:

IJsselvallei Classics - Speciale actie voor Saabclub leden!

17/03/2024

Op 2e pinksterdag, maandag 20 mei 2024, wordt de 15e editie van de IJsselvallei Classics verreden. Tijdens deze lustrum editie zetten we het merk Saab in de spotlight. 15 jaar geleden verkeerde Saab in zwaar weer, daarom zijn alle Saabs op ons evenement van harte welkom!
IJsselvallei Classics is een volledig verzorgde dag met Meet & Greet, toertocht en afsluitende dinerbuffet. Een divers aanbod aan auto’s van diverse merken doet mee. We bieden een toegankelijk evenement: auto’s vanaf 15 jaar zijn welkom. We starten met showtime op de Brink, het historische plein in Deventer. Normaal autovrij, maar deze dag mogen we daar verzamelen! Op de Brink een speciale plek voor de Saabs, mooi rondom de Fontein. Clublid Theo van de Pol is aanwezig met zijn elektrische Saab Sonett Utenpolle! Zie ook zijn interview in Saabberichten 61-3 (september 2020). Die Sonett EV staat mooi naast een originele Sonnet III, dus zoek de verschillen! Verder nog meer fraais te bewonderen, uiteraard van vele merken. Kijk voor de aanwezige auto’s op onze Instagram-account: ijsselvalleiclassics. Daar posten we alle deelnemende auto’s Het is een ontspannen tocht met bolletje-pijltje, en met een licht wedstrijdelement. Punten te verdienen met (foto)vragen onderweg en met ludieke proeven tijdens de tweede stop. Bij de eerste stop wordt een lunch uitgereikt. En we gaan voor een gezellige dag! Door deelname draag je ook bij aan het goede doel. Als organiserende Lionsclub hebben we dit jaar de volgende twee doelen gekozen: Het nieuwe Hospice en het Schooltuinen project in Deventer.

Kosten zijn voor een regulier ticket € 175 per equipe (twee personen), maar voor Saabclubleden hebben we een kortingsactie en dan kost deelname € 160. Gebruik dan de kortingscode SaabClassic2024. Daarnaast kennen we nog groepsdeelnametickets. Bij tegelijk opgeven van 2 of meer equipes is deelname al voor € 150 mogelijk. Interesse? Kijk op lionsijsselvallei.nl/lions-classics voor meer informatie,
de nieuwsbrief, de goede doelen én om in te schrijven!

Sponsoren