U bent hier:

Nieuwe webshop: www.saabbutiken.nl

13/06/2024

Saabbutiken, de officiële clubwinkel van Saab Club Nederland, is per vandaag met een webshop te vinden op internet: www.saabbutiken.nl Na NatSaab 2023 en de InterClassics in Maastricht begin dit jaar was Saabbutiken redelijk ‘uitverkocht’. Zeker waar het schaalmodellen betreft. Ook moest eerst opvolging worden gezocht voor de gestopte en tot erelid benoemde Johan van Halbeek.  

Een eigen domein: www.saabbutiken.nl

Erno Reuvekamp neemt samen met zijn vrouw Johan’s taken grotendeels over. Zij hebben als eerste alle schaalmodellen geïnventariseerd, beschreven, deels gefotografeerd en in de nieuwe webshop geplaatst. En via de groothandels weer modellen aangekocht. De webshop wordt nog bijna dagelijks aangevuld met o.a. een aan de Saabclub aangeboden collectie van meer dan 70 Saabjes van een Italiaanse meneer. Alle reden om binnenkort een bezoekje te brengen aan www.saabbutiken.nl In de maand juni kun je bovendien voordelig kennismaken met Saabbutiken. Voor bestellingen vanaf € 25 via de webshop betaal je dan namelijk geen verzendkosten*. Om hiervan gebruik te maken gebruik je in het afrekenproces de kortingscode LIDSCN2024

Online en offline
De webshop “hangt” als het ware ook aan de pin-apparaten van de Saab Club. Dus ook transacties op locatie kunnen we via deze webshop administratief afhandelen. De webshop genereert ook praktische zaken als pakbonnen, facturen en houdt de aanwezige voorraad bij. Een stevige stap in de professionalisering van Saabbutiken, zowel online als offline.

Uitbreiding assortiment

Met als eerste prioriteit nog steeds de Saab-schaalmodellen wordt inmiddels ook gekeken naar andere artikelen, zoals polo’s, caps, bodywarmers, etc. Maar ook leuke hebbedingen, functionele Saab-producten en nog veel meer. Voor suggesties of ideeën staat de mailbox altijd open: saabbutiken@saabclub.nl

*Deze kortingscode is geldig van 1 tot en met 30 juni 2024 en uitsluitend voor leden van Saab Club Nederland. Het minimale orderbedrag om voor gratis verzending in aanmerking te komen is € 25 inclusief BTW.

 

Sponsoren