U bent hier:

BREAKING! NEVS Emily GT komt naar Saab Club 65 Jubileum Event!

16/09/2024

Zoals bekend viert Saab Club Nederland, de oudste club van Saab-liefhebbers ter wereld, op zondag 13 oktober 2024 haar 65-jarig bestaan met een groot evenement op het Bomencentrum in Baarn. Naar nu bekend is geworden zal ook de NEVS Emily GT, de gedroomde, elektrische ‘opvolger’ van Saab, op het evenement aanwezig zijn. Een uitgelezen kans voor SCN-leden om dit revolutionaire prototype, met een actieradius van 1.000 kilometer en een onafhankelijke elektromotor in elk wiel, uitgebreid te komen bewonderen. Een eenmalige kans, want Emily GT gaat maandag direct weer terug naar Zweden.

Frank Smit
De Nederlander Frank Smit, die als leidend ingenieur bij NEVS in Zweden aan de ontwikkeling van Emily werkte en nog steeds nauw verbonden is het met het project, zal zowel ’s morgens als ’s middags een presentatie verzorgen over deze bijzondere en fraaie auto. Hij zal ook eventuele vragen van bezoekers beantwoorden. Als de weersomstandigheden het toelaten, het gaat immers om een zeer kostbaar prototype, zal Emily ook rijdend te bewonderen zijn.

Nog beperkt aantal kaarten
Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus snel je ticket bestellen is raadzaam! Daarvoor ga je naar: www.saabclub.nl/jubileumevent De aanmelding sluit op 4 oktober a.s. om 24:00 uur of zoveel eerder dan dat het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Voorkom teleurstellingen; bestel je tickets tijdig!

Sponsoren