U bent hier:

Bezoekersinfo Saab Club 65 Jubileum Event

10/10/2024

Beste bezoekers aan het Saab Club 65 Jubileum Event,

Het is bijna zover: zondag 13 oktober 2024. Dan vindt het Saab Club 65 Jubileum Event van de 65-jarige Saab Club Nederland plaats bij Bomencentrum in Baarn. Met als speciale publiekstrekker de NEVS Emily GT.

Locatie
Bomencentrum Nederland
Jardin d'Hiverre
Wildenburglaan
3744 MK Baarn
www.bomencentrumnederland.nl

Tickets
Je tickets heb je vandaag - 10 oktober 2024 - via de mail ontvangen en kun je ook terugvinden door in te loggen in je account op www.saabclub.nl > knop Inloggen. Er worden zondag héél veel mensen verwacht. Voor een snelle doorstroming bij het inchecken verzoeken we je vriendelijk de tickets uitgeprint mee te nemen zodat ze snel en makkelijk kunnen worden gescand. Heb je geen tickets kunnen bemachtigen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Het evenement is geheel uitverkocht en ook vermelding op een wachtlijst is niet meer mogelijk.

Rondleiding Swedish Collection
Als je een rondleiding langs de Swedish Volvo Collection hebt geboekt, dan heb je hiervoor aparte ticket(s) gekregen. Print deze ticket(s) ook uit. Het tijdstip van jouw rondleiding staat op je ticket vermeld. We verzoeken je vriendelijk uiterlijk 10 minuten van te voren aanwezig te zijn bij het Meeting Point, buiten voor de Jardin d'Hiverre en herkenbaar aan een Saab Club 65 vlag. Heb je geen tickets geboekt voor de rondleiding geboekt of deze niet meer kunnen boeken: alle rondleidingen zitten helaas vol. Alsnog hiervoor een ticket bestellen kan dus niet meer. Dit is ook met oog op de geldende veiligheidsvoorschriften ter plaatse. We rekenen op je begrip.

Programma
Het volledige programma met alle tijden vind je hier. Alle lezingen vinden plaats in de Jardin d'Hiverre. Daar staat ook de Emily GT opgesteld en vind je de stand van Saabbutiken. De SCN Onderdelenmarkt bevindt zich buiten, elders op het terrein. De SCN Onderdelenmarkt is van 10:00 tot 16:00 uur.

Aankomst
Speciale genodigden - Vrienden van de Jarige Saab Club - zijn vanaf 09:30 uur uitgenodigd. Alle andere bezoekers zijn vanaf 10:00 uur van harte welkom. Bij de entree van de Jardin d'Hiverre worden je ticket(s) gescand en ontvang je:

  • Een lanyard met bezoekersbadge, consumptiebonnen en een polsbandje (met of zonder toegang tot de afsluitende bbq). Draag de lanyard en het polsbandje de hele dag zichtbaar. Zonder lanyard en polsbandje geen toegang tot de Jardin d'Hiverre en/of de Swedish Collection.
  • Een goed gevulde goodiebag.

Ook belangrijk!

  • Parkeren: zoveel mogelijk per type Saab bij elkaar. Volg de aanwijzingen van de parkeercrew. Is een parkeervak voor een bepaald type Saab vol, rijd dan verder door naar achteren en parkeer je Saab daar.
  • Saab's uit 1959: voor deze krasse knarren is speciaal ereplekje gereserveerd bij de ingang van de Jardin d'Hiverre.
  • Foto's: Dick Groen van Autopics fotografeert alle Saab's op de aanrijroute. Deze foto's zijn later te bestellen via www.oypo.nl

LET OP!

  • Als je andere consumpties of broodjes wilt dan waarvoor je consumptiebonnen hebt, dan kun je deze alleen CONTANT afrekenen. Er is op het Bomencentrum geen PIN beschikbaar.
  • Deelname aan de afsluitende BBQ is alleen mogelijk na vooraanmelding; ter plekke kun je je helaas niet meer opgeven. De BBQ is van 16:00 tot 18:00 uur.
  • Gedurende de dag zijn er diverse foto- en videografen aanwezig. Deze foto- en videoopnamen worden o.a. gebruikt op social media en voor publicatie in Saabberichten. Als je niet in beeld wilt, zorg dan dat je niet in beeld komt.
  • Honden zijn welkom, mits aangelijnd en sociaal.

Het belooft een fantastisch jubileumfeest te worden. Graag tot a.s. zondag in Baarn! We verheugen ons op je komst.

Met hartelijke Saab-groet,

SAAB CLUB NEDERLAND
Organisatieteam Saab Club 65 Jubileum Event

Merlijn Kalkman
Rob Heuft
Antje Trip
Miranda Reuvekamp
samen met 40 enthousiaste vrijwilligers

Sponsoren