U bent hier:

Regio Noord-Brabant

Saab Club Nederland groeit!

Omdat de betrokkenheid met onze leden daar niet onder mag lijden, zijn er regio’s ingesteld. In 2018 heeft dit ook in Noord-Brabant vorm gekregen. Inmiddels bestaan we meer dan twee jaar. Een succesvolle periode met toertochten, museumbezoek en een heleboel (technische) presentaties. Elke derde dinsdag van de maand komen we, onder het genot van een Brabants bakkie leut, bij elkaar in “ons” clubhuis in het stationskoffiehuis in Waalre. Je bent er welkom vanaf 19.00 uur. Om 20.00 uur is er meestal een presentatie. De presentaties zijn wisselend van aard. Soms algemeen, vaak technisch, maar soms ook gericht op regelgeving m.b.t. onze klassiekers. Als het onderwerp er zich voor leent, combineren we dat met een bedrijfsbezoek en als de presentatie een meer technische ruimte vereist, wijken we uit naar de SAAB-DRÔME van Joop Jacobs in Veldhoven.

De initiatiefnemers Wiel Muijsers, John Hondebrink, Pieter Canton en Joop Jacobs hebben inmiddels structurele ondersteuning gekregen van Henry Dommerholt, Steven Hartveldt, Pieter Kuipers, Frank Rutten, Jos Berkers en Jac Loog. Kortom regio Noord-Brabant leeft!

Ook voor 2020 hebben we, naast gezellig kletsen in ons “clubhuis”, weer een heleboel activiteiten georganiseerd. Behalve toertochten en museumbezoek zijn er dit jaar ook -niet technische- presentaties en bedrijfsbezoeken. Kortom ook 2020 is weer een aantrekkelijk clubjaar.

Tot ziens,

Namens de regiocommissie,

Pieter

Team Regio Noord-Brabant

Locatie Clubavond:

’t Stationskoffiehuis
Willibrorduslaan 137a,
Aalst-Waalre (040-2217634)

Iedere derde dinsdag van de maand van 19.00 tot 22.30 uur.

Contactgegevens

Wiel Muijsers
E-mailadres: regionoordbrabant@saabclub.nl
Voor telefoonnummer: zie Saabberichten

Commissieleden

  • Pieter Canton
  • John Hondebrink
  • Joop Jacobs
  • Wiel Muijsers (coördinator)

Sponsoren