U bent hier:

Regio Noord-Brabant

Saab Club Nederland groeit!

Omdat de betrokkenheid met onze leden daar niet onder mag lijden, zijn er regio’s ingesteld. In 2018 heeft dit ook in Noord-Brabant vorm gekregen. Inmiddels bestaan we alweer enkele jaren. Een succesvolle periode met toertochten, museumbezoek en een heleboel (technische) presentaties. Elke derde dinsdag van de maand komen we, onder het genot van een Brabants bakkie leut, bij elkaar in “ons” clubhuis in het stationskoffiehuis in Waalre. Je bent er welkom vanaf 19.00 uur. Om 20.00 uur is er meestal een presentatie. De presentaties zijn wisselend van aard. Soms algemeen, vaak technisch, maar soms ook gericht op regelgeving m.b.t. onze klassiekers. Als het onderwerp er zich voor leent, combineren we dat met een bedrijfsbezoek en als de presentatie een meer technische ruimte vereist, wijken we uit naar de SAAB-DRÔME van Joop Jacobs in Veldhoven.

De initiatiefnemers Wiel Muijsers en Joop Jacobs hebben inmiddels structurele ondersteuning gekregen van Henry Dommerholt, Steven Hartveldt, Pieter Kuipers, Frank Rutten, Jos Berkers en Jac Loog. Kortom regio Noord-Brabant leeft!

Ook voor dit jaar hebben we naast gezellig kletsen in ons “clubhuis”, weer een heleboel activiteiten gepland. Behalve toertochten en museumbezoek zijn er dit jaar ook -niet technische- presentaties en bedrijfsbezoeken. Hopelijk staat Covid19 het ons binnenkort toe hier invulling aan te geven.

Locatie Clubavond:

’t Stationskoffiehuis
Willibrorduslaan 137a,
Aalst-Waalre (040-2217634)

In principe iedere derde dinsdag van de maand van 19.00 tot 22.30 uur. Hopelijk mogen we dit na Corona weer invullen.

Contactgegevens

Wiel Muijsers
E-mailadres: regionoordbrabant@saabclub.nl
Voor telefoonnummer: zie Saabberichten

Commissieleden

  • Jan Willem Nugteren
  • Erik Wallerbos
  • Pieter Kuipers

Sponsoren